Början på er resa

Vi börjar med ett samtal där du berättar om hur det är idag och din/era visioner och mål för framtiden. Vad ni skulle vilja ha ut av att få mer ordning. Vi berättar i vår tur om hur vi arbetar och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig nå dina/era mål. Vilken tid det kan ta och vilka resultaten kan bli.

 ​

Avtal och pris

Vi erbjuder dig som kund i första hand 3 olika paket, lilla-, mellan- och stora paketet för hem. Efter första samtalet bestämmer du vilket paket som passar dig bäst. 

Vill du ha hjälp med ordning i din trädgård eller få dela vår kunskap om ekonomiskharmoni, hjälper vi dig mer än gärna! 

 

Vi vill att du ska kunna känna dig trygg under vårt samarbete så vi upprättar ett avtal gällande tystnadsplikt, priser, om- och avbokningar etc.

 ​

Nu sätter vi igång!

Vi kommer gå igenom hela hemmet efter en viss ordning så ni vänjer er vid tanken och känslan att släppa taget om saker ni inte behöver. Att kunna urskilja saker som ger glädje i ert liv nu och i framtiden och saker som bara tar plats och energi. 

Vi börjar med ert hem och går vidare till ev. trädgård om ni vill. 

Vår del i resan blir att påminna om ert mål, visa hur ni förvarar på ett lätt och bra sätt. Motiverar till att se fördelar med förändringen, om ni är flera kommer vi hjälpa er hur ni kan samarbeta, och såklart rycker vi in och hjälper till med det praktiska vid önskemål.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

 

RUT avdrag gäller för dessa tjänster.

Kontakt

Kommanditbolag Harmonisera

Vidjavägen 70

123 52 Farsta

072-5676300

info@harmonisera.com

 

© 2023 by Architects. Proudly created with Wix.com