top of page

Pernillas Resa

Allting började med att Harmoniseras VD och grundare, Pernilla själv, gjorde sitt hem i harmoni under hösten 2017 och Puh-metoden kom till. 

Hem i harmoni skapade ett nytt liv och mer lycka infan sig vilket ledde till att hon tog namnet LyckoPillan och började studera lycka.

Varför strävar vi efter lycka? Hur kan vi bli mer lyckliga? Går det att leva i ”Hållbar Lycka”.

Här är Pernillas berättelse!

Huset var fullt med saker som jag haft med mig under mina 52 år. Många flyttar genom åren med massa möbler och prylar som bara följde med. 2 vuxna utflugna barn som lämnat saker kvar. Rörigt i alla skåp och hade inte tillräckligt med förvaring. Jag kände att det var dags att ta tillbaka mitt hem. Göra det mer energifyllt och bara ha saker kvar som jag själv blev glad av och villig att ta hand om.

Processen var lång och krävde hårt arbete och tid av mig. Det tog mig drygt 4 månader att gå igenom alla kategorier och ordna med ny förvaring. 

Resultaten blev många och flera av dem oväntade. Jag fick en fin ordning som jag med lätthet kunde hålla. Jag hittade allt jag letade efter snabbt när jag behövde det. Jag fick massa plats över i bokhyllorna för de saker jag regelbundet använder så de inte behövde ta plats på bänkar el bord. Att ta hand om hemmet nu gick fortare och jag fick tid till roligare saker som att vara mer med familj och vänner.

Ett av mina oväntade resultat blev att jag efter processen plötsligt insåg att nu känns det ok att hyra ut mitt hus ibland på AirBnb. Vilket jag hade funderat på under en längre tid. Det skapade i sin tur massa nya möjligheter för mig. Att resa mer och upptäcka världen och ta jobb jag verkligen gillar och som ger mig glädje. 

Mina semestrar blev nu lönsamma istället för dyra.

När jag såg hur den här processen öppnade upp nya möjligheter för mitt liv, och inte bara var ett sätt att organisera mitt hem på, bestämde jag mig för att hjälpa andra. Med min erfarenhet efter den här processen, och mina livserfarenheter kan jag hjälpa våra kunder att ta sig igenom den här resan på bästa, möjliga sätt.

Jag är mina kunders PT i ordning och reda och stöttar i att släppa taget om saker. Tillsammans tar vi oss an ”röjfesten”!

Harmoni ska vara en självklarhet i allas liv. Harmonisera kan vara din väg till harmoni! 

bottom of page